Upcoming: Open Science Festival in Amsterdam

donderdag 20 september 2018

Op 18 oktober 2018 zal op de VU in Amsterdam de eerste editie van het Open Science Festival georganiseerd worden. Het festival is georganiseerd door de universiteitsbibliotheken, SURF, het Nationaal Platform Open Science en het Promovendi Netwerk Nederland.

Er is bij jonge onderzoekers namelijk wel interesse in Open Science, maar weinig kennis. Bovendien weten ze niet goed wat ze zelf met Open Science kunnen. Tijdens het Open Science Festival wordt onderzoekers daarom de ruimte gegeven om vanuit eigen ervaring te laten zien wat zij doen met Open Science tijdens workshops. Daarnaast zal onder andere Wim van Saarloos, voorzitter van KNAW spreken over ‘Open Access en Open Science voor betere wetenschap’. Het Open Science Festival duurt van 13:00 tot 16:00 en eindigt in het Open Science Cafe, waar experts jouw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je aan voor het Open Science Festival via dit formulier en kijk voor meer informatie op openaccess.nl/osfestival. Het is gratis en iedereen, van jong tot oud, is welkom!

« terug naar overzicht

Geen reacties